FLASH DE NOVEDADES:

Citas de Heinrich Heine: "Si quieres viajar hacia las estrellas, no busques compañía" █ "Los sabios emiten ideas nuevas; los necios las expanden". █ "La verdadera locura quizá no sea otra cosa que la sabiduría misma que, cansada de descubrir las vergüenzas del mundo, ha tomado la inteligente resolución de volverse loca". █ "Allí donde se queman los libros, se acaba por quemar a los hombres". █ "Un amigo me preguntaba porqué no construíamos ahora catedrales como las góticas famosas, y le dije: Los hombres de aquellos tiempos tenían convicciones; nosotros, los modernos, no tenemos más que opiniones, y para elevar una catedral gótica se necesita algo más que una opinión."

Ciudadanos de Babia

24.5.12

Tens ganes d’escriure una novel·la en Lectura Fàcil?  En tens alguna guardada al calaix de l’escriptori?
T’agradaria veure-la publicada?  Doncs estàs d’enhorabona. 
 
L’Associació Lectura Fàcil convoca el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2012.
L’objectiu d’aquest Premi es cercar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom.  Una iniciativa amb la que volem contribuir a la inclusió social  de persones amb dificultats lectores. El premi consisteix en una dotació econòmica de 500 euros i la publicació de l’obra. La data límit d’entrega és el  28 de setembre de 2012.
Per participar-hi, consulta les bases del Premi al web de l’ALF www.lecturafacil.net. L’obra ha de seguir els criteris de Lectura Fàcil,  en la mesura que sigui possible. Tot i així, es valorarà més la trama argumental i l’originalitat  del tema. Pots descarregar-te una petita guia per seguir les pautes de Lectura Fàcil.
 
El guanyador es donarà a conèixer durant l’entrega de Premis de Bones Pràctiques en Lectura Fàcil,  el desembre de 2012. Les obres s’han d’enviar a la seu de l’ALF (Ribera, 8 Pral. 08003-Barcelona).  Les oficines estaran tancades durant el mes d’agost.
 
La convocatòria del Premi compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès,  la biblioteca Comunal de La Massana d’Andorra i el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya.
 
 
Associació Lectura Fàcil
Ribera, 8 pral. 08003 Barcelona
Tel. 93 310 76 94
 
Segueix-nos a:
Twitter: @Lectfacil

No hay comentarios:

Vota este blog en Bitacoras.com ¡Gracias!

votar